top of page

Trike motoren bij MVK Cars in Willebroek

Onderhoud en herstellingen van trike motoren alle merken

Triken: 100% rijplezier op 3 wielen

Vind je het moeilijk om te manoeuvreren met of voel je je onveilig op een zware motorfiets? Heb je een lichte handicap, maar droom je toch van een eigen motor? 
Of hou je gewoon van de bewonderende blikken als je rondtoert op de baan? 

Trikes, de motor op drie wielen, krijgen er dag na dag nieuwe bewonderaars bij. Niet verwonderlijk: trikers ervaren het ultieme gevoel van vrijheid, alleen, samen of met een groep vrienden, vertoeven in de natuur, dragen een helm, zitten op een stevig frame, houden een motorstuur vast en beleven keer op keer een soundervaring, net als motorrijders.

Maar naast zoveel rijplezier geniet je ook nog eens van een maximum aan stabiliteit op de weg: zowel op vlak van zitcomfort als bij het stilstaan, waarbij je je voeten niet op de grond hoeft te zetten. Dat maakt dat je de hele rit ontspannen achter het stuur kan zitten, ook in de bochten. Je mag bovendien al een trike besturen als je in het bezit bent van een autorijbewijs. Daarnaast biedt een trike standaard heel wat bagageruimte, optioneel nog meer. Jij voelt je king of the road, maar ook voor je medepassagier is het een echt plezier om met een trike mee te kunnen rijden!

Onderhoud en herstellingen van alle trike motoren

Michael van MVK Cars is mechanieker in hart en nieren. Hij onderhoudt en herstelt alle types en merken trikes. Hij zorgt voor de onderdelen en wisselstukken van alle merken en plaatst of vervangt ze voor jou met de grootste zorg. Een onderhoud of herstelling van je trike motor is bij MVK Cars dus ongetwijfeld in gouden handen.

Is uw trike motor aan onderhoud of herstelling toe? 
Bel of mail voor een afspraak!

bottom of page